Mr. Frizbi bemutatta Mr. Frizbit

2012. nov. 23.

A tévés sztárról szóló könyv a gyerekkorától második gyermeke születéséig mutatja be az életét, amelyről már oly sokat olvashattunk, oly sok helyen. Hajdú fontosnak tartja és külön kiemelte, ez a könyv azért több, mint a róla szóló cikkek, mivel ezúttal tényleg el is mondta azt, amit megírtak.

“Általában azt mondják rólam, megosztó személyiség vagyok: vannak, akik szeretnek, és vannak, akik ki nem állhatnak. A magánéletem eddig is nyitott könyv volt, ezért az olvasók nagy része a bulvárlapokban megjelent cikkek és fotók alapján úgy gondolja, mindent tud rólam – csak hogy a problémáimról, harcaimról, és örömeimről eddig még nem hallhatott. Természetesen vállalom, az is én vagyok, aki a bulvárlapokban szerepel, de nem az a teljes kép. Most arra vállalkoztam, hogy a kollégámnak adott interjú során őszintén elmeséljem mindazt, ami velem történt: honnan indultam és hol tartok most.” – tudatta Hajdú Péter.

A bemutatón arról kérdeztük a főszereplőt és a jelen levő ismerőseit, hogy a tévés mitől és hogyan lett ennyire sikeres.

 

 

Hozzászólások

comments

A szerző

Hasonló cikkek

Komment