Tavaszi trendelőrejelzés: főszerepben a zakó és a mintás nyakkendő

2013. feb. 27.

Mintás nyakkendő
Bár a tavasz az egyszerűségről szól, mindig szükség van egy olyan darabra, ami izgalmassá teszi összeállításunkat. Ahelyett, hogy a különböző mintákat próbálod összekeverni, próbálkozz inkább egy elegáns szürke zakó- fehér ing kombinációval, majd dobd fel a szettet egy mintás nyakkendővel.


Még mindig hódít a military
Ha mindig stílusos szeretnél lenni, egy military ruhadarab szinte kötelező kellék tavaszra. A katonás stílus régóta népszerű mind a férfi mind a női ruhatárban. Ez a természetes zöld-barna színpaletta idén meghódítja a férfi gardróbokat.


Csíkok minden mennyiségben
A csíkok idén váratlan helyeken is feltűnhetnek. Ha akarsz, akár tetőtől-talpig csíkokba burkolózhatsz, mint ahogyan Tommy Hilfiger-nél láthattuk, vagy egyszerűen becsempészhetsz egy-egy csíkos ruhadarabot összeállításodba, ahogyan Dolce&Gabbana csinálta.

Nadrágok
A nadrágok átalakultak 2013-ra, idén hódít a magas derék, és az „úgymond” répaszabás. A legnépszerűbbek a kényelmes, levegősebb viseletek, így azok is megtalálhatják a maguknak való stílust, akik ódzkodnak a formális viseletekről.

Hozzászólások

comments

A szerző

Hasonló cikkek

Komment