Az 5 legdögösebb frizura, amit a nők imádnak a férfiakon

2013. Júl. 18.

Bár a mondás szerint, a ruha teszi az embert, valójában a frizura épp olyan fontos lehet.  Köztudott, hogy a nők nagy hangsúlyt fektetnek a hajra párválasztás során, és határozott elképzelésük van arról, hogy milyen fazon tetszik nekik a férfiakon.  Mindez azért van, mert már több ezerszer elképzelték esküvőjüket és leendő férjüket. A most következőkben bemutatjuk a legdögösebb férfifrizurákat, amire a legtöbb nő letette a voksát. 

Ébredés utáni kuszaság
Zack Efron frizurája mostanában kifejezetten trendinek számít. Nincs is annál szexibb, mint mikor egy férfi frizurája azt a hatást kelti, mintha most kelt volna ki az ágyból.  A legkönnyebben egyenes sűrű hajból tudod elkészíteni. Laza hullámokkal is kivitelezhető, ugyanakkor ha vékony szálú hajtömeggel áldott meg a sors, inkább felejtsd el, mert túl sok vele a macera. Fontos azonban, hogy szem előtt tartsd: határozott vonal húzódik rendezetlennek tűnő kusza tincsek és a zsíros, igénytelen haj között.

Romantikus
A laza hátrafésült hullámok mindig is a nők kedvencei voltak, az ilyen férfiakról ordít, hogy romantikusak, vagy nagyon szeretnének annak tűnni. Sajnos a hullámos, vagy göndör haj elengedhetetlen, ha ilyen sérót szeretnél. A fürtök rendbetételéhez használj kondicionáló pakolást a zuhany alatt, majd miután végeztél rendezd a tincseket göndör hajhoz való hajkrémmel, vagy zselével. Fuss át vele néhányszor az ujjaiddal, majd egy csavargass néhányat a homlokod körüli fürtökön.

simon baker

Jake Gyllenhaal frizura
A frizura előnye, hogy szinte mindenkinek jól áll, és macera sincs sok vele. Mindenképpen egyenes haj kell hozzá, de mindegy hogy vékony szálú, vagy vastag. Ha ügyesen vágják le, még hajformázó sem kell mellé, ha mégis igazítani szeretnél rajta, tegyél egy kevés zselét a fésűre és menj végig a hajadon vele úgy, hogy oldal irányba haladj.

Jake-Gyllenhaal

Vámpír sikk
Robert Pattinson frizurája azonnal meghódította a női szíveket, ez a fazon főként a művészek, a laza srácok, és a vámpírok kiváltsága.  Hullámos, sűrű hajból kivitelezhető leginkább, de göndör fürtökből is megoldható. Bár elsőre úgy tűnik, mintha Pattinson az ágyból rögtön a vörös szőnyegre gördült volna, valójában kell némi idő a formázáshoz. Próbáld meg waxszal rendetlen formába fésülni a hajszálakat.

robert-pattinson

Szuper rövidre nyírva
Ezt a frizurát David Beckham és Justin Timberlake tette népszerűvé, előnye, hogy könnyen kezelhető és kiemeli  a szemeket. Nyáron kifejezetten praktikus, viszont ha hosszú hajad van, jól gondold meg, mert drasztikus változást jelenthet.

justin timberlake

 

Hozzászólások

comments

A szerző

psz

Hasonló cikkek