A Prada új férfi divatirányzatot alkotott

2013. Már. 11.

A Prada új férfi divatirányzatot alkotott 2013-ra. Az új stílus az elegancia, az egyszerűség, az individuum kifejezése és a részletgazdagság kulcsszavakra épít.

A minőség mindig is a Prada sajátja volt. A divatház a minőségpolitikáját idén négy meghatározó, emblematikus férfi portréján keresztül mutatja be.

SPR 09P
Ezt a modellt az elegancia és a kifinomultság teszi az előttünk álló szezon kultikus klasszikusává. Kerek formájával és fém részletmegoldásaival stílusos hangulatot áraszt. Klasszikus feketében, sötét és világos teknőcszínben, valamint csíkos kék szarumintás és csíkos karamellszínű kivitelben kapható. Minden változatát a Prada nyíl logó díszíti.

A két ikonikus filmklasszis a maga fanyar, lendületes stílusában testesíti meg a kortalan és modern értékeket. Benicio Del Toro (Traffic, The Usual Suspects), valamint Harvey Keitel (Taxi Driver, Reservoir Dogs) könnyed hanyagsággal, markáns intenzitással képviselik a márka stílusjegyeit. A fiatalság örökérvényű játékosságát a feltörekvő tehetségek, Aaron Taylor-Johnson (Savages, Anna Karenina), valamint Dane DeHaan (Chronicle, The Place Beyond the Pines) jelenítik meg.

Személyiségük esszenciáját az üres térhatás és a monokróm fotók hangsúlyozzák. A nagyfokú intimitást sugalló fotósorozat a csöndességben megmozduló, érzelmeit őszintén kifejező embert ábrázolja. A férfi divat forradalmát bemutató fotósorozat egyszerre ábrázol humánumot, esendőséget, egyéniséget, stílust és szenvedélyt.

David Sims fotográfus rendezésében, négy eredeti egyéniséggel találkozhatunk idén, a Prada égisze alatt.

 

 

 

 

Hozzászólások

comments

A szerző

Hasonló cikkek

Komment