7 alapdarab őszre, amire minden stílusos férfinak szüksége van

2017. okt. 06.

Nem csupán a nők kiváltsága, hogy roskadásig van a szekrényük, mégsem találnak a reggeli készülődés körben egy használható darabot. Ezúttal összegyűjtöttük azokat az alapdarabokat az új szezonra, melyek nélkülözhetetlenek egy komoly férfi ruhatárában!

Szürke zakó
Persze azt mindannyian tudjuk, hogy a fekete zakó elengedhetetlen egy komoly férfi szekrényében, mostanra ehelyett a klasszikus szín helyett a szürke vette át az uralmat.  Ha valami, hát az biztos, hogy a szürke az egyik legmeghatározóbb trend lesz idén, legyen szó akár nadrágról, akár zakóról, vagy pulóverről, köszönhetően a négysikerű erotikus Szürke ötven árnyalata című regénynek és a körülötte lévő felhajtásnak. A tervezők idén szó szerint, szinte minden árnyalatát felhasználták új kollekciójuk megalkotásához. Kezdve a grafittól a faszénen át egészen a fémes árnyalatokig.

ősz1

Fehér ing
Igazi klasszikus alapdarab, felbecsülhetetlen értéke van, legyen szó hétköznapokról, vagy szakmai eseményekről. Előnye, hogy soha nem megy ki a divatból, népszerűsége régóta töretlen, ellenáll szinte minden divatirányzatnak. Viselheted bármilyen színű farmerrel, vagy zakóval , mindenképpen megállja a helyét.

ősz2

Elegáns viharkabát
Igazi Cary Grant megjelenést ad, az új szezon egyik sztárdarabjának számít. Időtálló darab, mely dacol a divathullámokkal.  A hűvösebb napokon viselheted meleg kapucnis pulóverrel is, így nem csak stílusos lehetsz, de a hideg elől is védve leszel.

Stílusos loafer cipő
A loafer tulajdonképpen egy nagyon kényelmes cipőtípus, hasonlít a papucscipőkhöz, és a klasszikus mokaszínhez, ám sokkal elegánsabb, és egyúttal kényelmesebb is. Ezeknek a cipőknek hatalmas a népszerűségük, az idei szezonban számtalan variációban fellelhetőek a boltok polcain.

ősz8

Kötött pulóver
A kötött pulcsi kínálat eddig inkább a nőknek kedvezett, az idei szezontól kezdve azonban a férfiaknak is lesz miből válogatni. Persze nem kell megijedni, nem ódivatú nagymamás darabokról van szó, hanem felújított és újratervezett fazonokról és színekről.

Elő a bakancsokkal!
A kifutókon az öltöny-bakancs kombináció nagy népszerűségnek örvendett idén, és úgy tűnik elkerülhetetlenül a hétköznapokba is bekígyózik majd. A bakancs nem csak divat az új szezonban, de nagyon hasznos darab is, hiszen véd a téli hideg, hó, vagy éppen az eső ellen.

ősz75

A bomber
Eredetileg Amerikában a légierőnél használták ezt a fazonú dzsekit, a bombert.  Az átmeneti kabát kiválóan véd a hideg ellen, és ma már számos anyagban kapható, így mindenki megtalálhatja a neki tetszőt.

 

Hozzászólások

comments

A szerző

psz

Hasonló cikkek