Megérkezett a dell okostelefonja

2012. aug. 01.

Áprilistól már Magyarországon is kapható a Dell Venue Pro, az egyetlen lefelé csúsztatható QWERTY billentyűzettel ellátott Windows Phone 7 okosmobil.

A Dell Venue Pro 4,1 hüvelykes érintőképernyője olyannak láttatja Veled a világot, mint előtte még soha. A nagy, felcsúsztatható kijelzővel könnyeddé válik a navigáció, az e-mailek olvasása, a videó nézés és az internetezés. A nagyméretű képernyőnek köszönhetően normál betűméretben az egész weboldal könnyedén átlátható. A Gorilla Grass réteg pedig karc-és ütésállóbbá teszi mobilod a hagyományos okostelefonokkal szemben.

A Live Tiles alkalmazás kezdőképernyőre gyűjti a legszükségesebb alkalmazásokat, így egy pillantás alatt megtalálhatod és használhatod őket. A Microsoft Office Mobile pedig megadja Neked azt a szabadságot, amire mindig is vágytál: segítségével végre olyan könnyedén dolgozhatsz bárhol, mintha az irodában ülnél. A magánéletről sem kell azonban lemondani, hiszen egy gombnyomással válthatsz a magán- és munkahelyi mód között. » dell.hu

Hozzászólások

comments

A szerző

Hasonló cikkek

Komment