Gangnam őrület a sport világában – videó

2012. okt. 15.

Minden bizonnyal a dél-koreai mémsztár, PSY az idei év legnépszerűbb előadója. Gangnam Style című száma nem csak az interneten, de a sportpályákon is gyorsan terjed. Nézzük, kinek hogyan megy a gangnam stílus:

 

Dél-Koreai focibajnokság

A hazaiaknak sokkal könnyebb dolguk van, hiszen ők még azt is értik, miről szól a szám. Wesley ugyan brazil, de Gangnom FC-s csapattársai kedvet csináltak neki is egy kis gangnamkodáshoz, ezért a csatár tánccal ünnepelte a Busan Parknak lőtt gólját.

 

Novak Djokovics

Maradunk Ázsiában, de a helyszín már Kína, egész pontosan Sanghaj, ahol Djokovics a tenisztorna döntőjében legyőzte a francia Tsonga-t. Bár a szerb láthatóan nem erőltette volna a táncot, a helyi labdaszedők nem sok esélyt adtak neki, így kénytelen volt kipróbálni tudását PSY performanszát illetően.

 

Crytal Palace szurkolólányok

A másodosztályú angol klubnál igazán elsőosztályú a szurkolók szórakoztatása: táncoslányok lépnek fel a meccsek szüneteiben. A csajok két meccs között sem unatkoznak, az épp aktuális slágereket dolgozzák fel, így a tavaszi Call me maybe-t ősszel a Gangnam Style követte.

 

Sky Sport közvetítőcsapat

Itthon a tévés műsorajánlók közül a zenei tehetségkutató promóciója csapott le PSY dalára, Angliában a profi technikával közvetítő Sky Sports csapat vette rá a pilótákat és az F1 kiszolgáló személyzetét egy közös bohóckodásra, amely a Koreai Nagydíj felvezetője lett. A videóban feltűnik Ricciardo, Rosberg, Senna, Massa és Kobayashi.

 

“Kimi Raikkonen”

A Jégember közismert laza stílusáról, de nehéz belőle bohócot csinálni. Gyaníhatóan nem a finn vodkázott annyit egy szöuli bárban, hogy végigropta a fél várost. Overálját és sisakját egy helyi erő kölcsönzöhette ki a Lotus csapat ruhatárából.

 

Rampage Jackson

Egy amerikai boxoló, aki koreai táncot lejt? Ilyet még biztos nem láttatok. Így gondolhatták ezt annál az amerikai rádiónál is, ahol videóra vették, amint a keményfiú a stúdióban próbálja betanulni a PSY-féle, immár világhírű lépéseket.

 

 

Hozzászólások

comments

A szerző

Komment