Teltházas rendezvénnyel indított a FEMCAFE BIKINI TOUR 2013 országos roadshow

2013. jún. 10.

Június 6-án, csütörtökön tartotta VIP turnényitó rendezvényét a FEMCAFE BIKINI TOUR 2013. Az országos roadshow teltházas nyitóestjén a divatszakma meghatározó személyei és a divatrajongók mellett számos híresség is megjelent.

Az ország legszebb bikini-modelljei között feltűnt az egykori Miss Earth Hungary címet elnyert Kocsis Korinna is, aki közvetlenül az árvízi védekezésből érkezett a bemutatóra.

Az est házigazdája a mindig elbűvölő Ada (Pintér Adrienn) volt, aki a Cango&Rinaldi gyönyörű ékszereiben és egy nyárias Chantall ruhában pompázott.

Az este zenei házigazdája a Compact Discoból is jól ismert Lotfi Begi volt, aki élőben keverte a zenét a kifutóra épített DJ pultból.

A kifutón felvonultak a Skiny, a Carib Swimwear, a Triumph, a Decathlon, a Heavy Tools és a Retro legfrissebb kollekciói, valamint két elismert hazai divattervező: Léber Barbara és Herczeg Zoltán kreációi is.

A fürdőruhák mellett a kiegészítők is szerepet kaptak, a vendégek megismerhették a Cango&Rinaldi különleges ékszereit, az Adidas Watch színes órakollekcióját, valamint a Havaianas kényelmes és divatos papucsait.

A modellek frizuráját Hajas László csapata, a Hajas Creative Team készítette, míg megjelenésüket IsaDora sminktermékekkel varázsolta még szebbé a Douglas sminkes csapata.

A bikinishow-n több különleges színpadi elem is megjelent, úgy mint a távol-keleti hangulatot varázsló Taiko japándobos csapat, akik dübörgő ritmusaikkal és elementáris hangzásvilágukkal minden résztvevőt felráztak. A közönség abszolút kedvencei a Face Team Akrobatikus Sportszínház tagjai voltak, akik mindenkit elkápráztattak zsonglőrmutatványaikkal és a divatmárkák idei kollekciójában különösen férfiasnak bizonyultak.

A VIP turnényitón megjelent celebritások mellett részt vett hazánk idei szépségnagykövete, Hajda Eszter, az elismert stílustanácsadó Schiffer Miklós, számos magyar híresség nagyszerű stylist-ja Elli van Poeyer is.

A FEMCAFE BIKINI TOUR 2013 országos roadshow-ja dübörög tovább, a következő szemkápráztató bikinishow-nak június 21-én és 22-én a Westend City Center Bevásárlóközpont ad otthont.

 

 

További információkért kattints:

www.bikinitour.hu

https://www.facebook.com/BikiniTour

Hozzászólások

comments

A szerző

Hasonló cikkek