Bar Refaeli felpörgeti a fantáziádat

2012. okt. 31.

Egy nő, akit mindenki fogdosni akar. Nem számít, hogy az illető kigyúrt amerikai valóságshow dzsigoló vagy gépfegyveres izraeli sorkatona, a lényeg ugyanaz. Bar beindítja mindenki fantáziáját.

 

Bármit is mondanak a nők, nem vagyunk egyformák! Még hogy minden pasi rohan a nők után, ugyan már! Ez csak egy női magazinok által sulykolt téves sztereotípia. Hiszen egyikünk a szőkét szereti, a másik a barnát. Valakinek a nagy mell a fontos, valakinek a kerek fenék, vagy esetleg a szép arc. Amikor nekünk való nőt látunk, akkor meg persze, hogy rohanunk utána. De nem vagyunk Gombóc Artúrok, hogy egyszerre szeressük a kicsit, a nagyot, a kereket, a vékonyat, meg bármit, ami épp elénk kerül!

Éppen ezért ritka, hogy mindenki ugyanaz után rohanjon. A gyönyörű Bar Refaeli azonban az ízlések keresztmetszete. Bárki megtalálhatja benne azt, ami neki a szép. Szép szemek, telt ajkak, kerek mell, formás fenék, hosszú lábak. Naná, hogy már fiatalon kiszúrták maguknak a fotósok és a divatszakemberek. Húszéves korára ismert modell volt, mára pedig ő az egyik legismertebb fürdőruha modell. Amelyik fürdőruha még rajta is rosszul állna, azt biztos, hogy elszabták.

Ne érezd magad rosszul, ha nézed a képeit, és egy halom erotikus gondolat tör rád! Biztos, hogy nem benned van a hiba, hiszen eddig, aki a közelébe férkőzött, mind őt akarta. Csak egy baj volt: neki meg Leonardo di Caprio kellett. Ritka szerencsés a srác, ugyanis kapott olyan szerepeket, hogy lassan elfelejtsük neki, hogy ő volt a nyálgép a Titanic-ban, mellé meg ilyen nője van. Vagy csak volt. Vagy volt, most nincs, de újra lesz. A kapcsolatuk ugyanis kissé kaotikus. Bar meglehetősen tüzes természetű, talán nem véletlenül az izraeli katonák kedvence.

 

 

Bar ugyanis nem egy átlag amerikai modellcsaj. A mama kedvenceként megnyeri az óvodai szépségversenyt Barbie-val a kezében, aztán jó pár évvel később már ő a pomponlányok vezére az iskolai kosárcsapat mellett. Refaeli a bő fél évszázada háborús övezetnek számító Izraelben született, ott is nőtt fel. Már gyerekként is modellkedett, 8 hónaposan szerepelt egy reklámban. Utána azonban jött a mesebeli hét szűk esztendő. 12 éves korától három évig fogszabályzója volt, amivel az utcára se mert kimenni. Aztán rájött, hogy tulajdonképpen nem csúnya. Szerencsét próbált egy modellügynökségnél, és bejött neki. A legnagyobb bánata, hogy megannyi elfoglaltsága miatt nem volt elég ideje a sorkatonaságra. Így egy gyorstalpaló tanfolyam mellett katonaságot reklámozó plakátokkal váltotta ki állampolgári kötelességét. A géppuskával lövést azonban nagyon élvezte, úgyhogy ha találkozol vele, először mindenképpen legyél udvarias. Ki tudja, talán azóta nosztalgiából vagy hazaszeretetből vett egy Uzi-t magának. Célszerűbb megfogni a kezét és megnyugtatni, ugyanis bár lövöldözni szeret, de a repülőn néha fél.

[box type=”info”] Név: Bar Refaeli
Születési hely: Hod HaSharon (Izrael)
Születési idő: 1985. 6. 4.
Magasság: 1.74 m
Méretek: 89-60-89
Ruha méret: 36
Lábméret: 40
Haja színe: világosbarna
Szeme színe: kék[/box] 

Tudtad-e?

  • Legtöbben elrontják a nevét: Refaeli, és nem Rafaeli.
  • Talán nem túlzás koránérő típusnak nevezni: már 8 hónapos korábban reklámfilmekben szerepelt.
  • Kétszer volt Izrael legszebb modellje.
  • Szívesen jótékonykodik: beteg gyerekeket segítő szervezetet támogat. 2006-ban részt vett az izraeli-libanoni konfliktusban megsérült állatok mentésében és kezelésében.
  • A Baywatch színész David Charvet párja volt egy ideig.
  • Egy ortodox zsidó szervezet megfenyegette, hogy ne merjen férjhez menni di Capriohoz, mivel nem helyeslik, ha egy zsidó nő nem zsidó párt választ magának.
  • Nemzetközi sikereit a világhírű Sports Illustrated magazinnak köszönheti. Az évente megjelenő kiadvány a legújabb bikini divatot mutatja be.
  • Bar az Izraeli Nemzeti Múzeum kiállításának része. Egy másfél perces meztelen művészfilmet láthatnak róla a látogatók.
  • Műsorvezetőként is láthatod: a MTV House of Style című műsorát vezeti. Olyan neves elődei voltak itt, mint Cindy Crawford vagy Rebecca Romjin.

 

Hozzászólások

comments

A szerző

Komment