Ágyban az egyessel, pofon a tízestől

2012. nov. 14.

Eszetekbe jutott már, hogy mennyire hasonlítható a foci ahhoz, amikor a buliban egy lányt próbáltok felszedni? A himself.hu-nak igen, ezért nézzük is végig, hogyan teljesített a magyar válogatott idén ebből a szempontból. Volt sok minden: taktikázás, irracionális cselekedetek, hatalmas sikerek, érthetetlen kudarcok.

 

1.       Magyarország – Bulgária             1:1         

A bolgár válogatott korábban szép sikereket ért el, de fénykorának már jó 10 éve vége szakadt, ma leginkább ennek a korszaknak emlékeiből vegetál, és próbál visszakapaszkodni dicső múltja szintjére. Mint Erzsike, a sarki Fény presszó csaposa, aki 20 évvel ezelőtt 4. helyet ért el a kerületi szépségversenyen, azóta vállalkozó férje, Béla menedzseli arcplasztikáit. Fiaink ezzel az eredménnyel a záróráig erőn felül teljesítettek Erzsikénél, de a célegyenesben (pontosan a 87. percben) majdnem minden addigi erőfeszítésüket elbukták.

Ugyanúgy rákészülnek a meccsre, mint egy randira.
Fotó: Beliczay László / MTI

 

2.       Csehország – Magyarország      1:2         

Felbuzdulva az Erzsikénél elért sikereken, a mieink úgy döntöttek, most már akár nagyobb vadra is rámehetnek, következett Csehország idegenben, azaz Eva, a dögös harmincas, aki bár sosem tartozott a legjobb nők közé, de valahogyan mindig észrevetette magát. És igen, Eva beadta a derekát, bár keményen küzdött ellene. Bár ehhez kellett a mieink idei legpimaszabb húzása, ami már-már Barney Stinson-i magasságokba emelkedik.

 

3.       Magyarország – Írország             0:0         

Önbizalomtól telve indulnak az aranylábúak hódító útjuk következő állomására. Ám hiába minden próbálkozás, elmarad a megérdemelt siker. Szögezzük le, a mai ír válogatott annyira számítana jó nőnek, mint egy női pankrátor a Playboy villában. Ezzel a kezdeti óvatoskodás után a mieink is gyorsan tisztába jöttek, de mint Jockey Ewing a whiskyspohárhoz, úgy ragaszkodtak az írek is „kapujuk ártatlanságához”. Zárójelben érdemes hozzátenni, hogy a nyári EB-n 3 meccsen 9-et kaptak, és az ellenünk megőrzött „ártatlanságukat” olyan gyorsan vesztették el, mint egy falusi szűzlány a kollégiumban…

 

4.       Magyarország – Izrael                  1:1         

Meg is tört a fiúk lendülete, ez az este olyanra sikerült, mint egy borozgatás az egyetemi klubban az egész helyes, de a társaságból sosem kitűnő lánnyal. Eltelik valahogyan, de ha két hét múlva visszakérdeznek a történtekre, csak ködös emlékképek derengenek, hogy tényleg, mintha lett volna ilyen is… ráadásul az eredmény is elmarad a várttól.

 

5.       Andorra – Magyarország             0:5         

Megunva az utóbbi idők eredménytelenségét fiaink útjába a viszonylag szerényebb képességekkel megáldott Luisa-t, a dús szemöldökű, bibírcsókos matrónát sodorta a szél. Könnyed siker, alig fél óra erőfeszítéssel, kell ennél több? Gól, ágy, ahogy tetszik, de mennyivel jobb lett volna ez a 10 pontos szöszivel a szomszéd asztalnál? Ismerős valahonnan, igen, az elmúlt néhány évben több nagy csalódást is okozott nekünk… de hátha most!

Zorro-t is bevetettük, ha a helyzet úgy kívánta.
Fotó: Beliczay László / MTI

 

6.       Magyarország – Hollandia         1:4          

A Luisa-nál elért siker lendületet adott fiainknak, hogy ismét bepróbálják magukat a káprázatos, 20 éves holland cserediáknál, Hildeke-nél. Az eredmény ugyanúgy, mint évek óta mindig, egy büdös nagy maflás volt. Talán mindenki ismeri ezt az érzést, amikor a buli legjobb csaja kacéran rád néz, néhány percig még esélyesnek érzed magad, majd miután 3-szor is meghívatja magát a legdrágább italra, bemutat Sanyinak, a kerületi utcai-harcos bajnok barátjának. KO.

 

7.       Észtország – Magyarország        0:1         

Mit is tenne ezek után bármely normál életű férfitársunk? Maradék önbecsülését megőrizve tántorog oda Anette-hez, a szemüveges, fogszabályzós szomszéd lányhoz. A pont biztos, de nem maradt nyomtalan a Hildeke-től elszenvedett pofon, meglátszik fiaink teljesítményén a pár héttel korábbi szégyenteljes kudarc. Ez a rövid románc fel is készíti a mieinket, az idén eddig utolsó, és egyben legfényesebb hódításukhoz.

 

8.       Magyarország- Törökország       3:1         

Ami nem más, mint Fatima, akit már időtlen-idők óta hiába ostromoltak kedvenceink, nem adta a derekát már jó pár éve. Nem indul jól az este, nem akar semmi sem összejönni… de aztán valami megváltozik, Fatima ellenállása teljesen ledől… és: Igen! Siker! Az idei év legnagyobb hódítása! Kell ennél boldogabb lezárás egy olyan esztendőnek, amikor a könnyebb hódítások már rutinból mennek, és egy-egy nagyobb trófea is becsúszott? Talán az a 8 pontos norvég ott nem messze… és ki tudja, jövőre talán Hildeke sem lesz ennyire kegyetlen.

Luisa megkapta, ami jár neki – Hildeke azonban kinevette a srácokat.
Fotó: Kovács Tamás / MTI

 

 

Hozzászólások

comments

A szerző

Hasonló cikkek

Komment