A hűtő divatot teremt

2013. Már. 01.

Divatcikk vagy tisztán funkcionális gép, esetleg mindkettő? A hűtő az egyik legtöbbet használt háztartási eszköz otthonunkban, sokszor nem csak a konyha, hanem a lakás közepe is. Elég, ha csak azokra a filmekre gondolunk, ahol éjjelente mindig a hűtő mellett jön összes a család, hogy megbeszéljék problémáikat, élményeiket.A hűtők trend- és divatformáló jellege azóta egyértelmű, hogy megjelentek az első inox készülékek. Egy ideje már a belsejük is egyre finomabbá válik, és nem csak a látható, a láthatatlan belső is. A LED világítás, amely különleges fényt és színt kölcsönöz az élelmiszereknek, az extra széles ajtók, a speciális tartók és fiókok mellett a frissesség megőrzése és az energiatakarékosság növelése azok a tulajdonságok, melyek nem csak a gyártók, hanem a vásárlók számára is legfontosabbak.

A március 1-3. között megrendezésre kerülő Konyhakiállítás összegyűjtötte a legizgalmasabb divatcikkeket a hűtők világából, hogy egy külön bemutatón tárja a látogatók elé őket. Az AEG, Electrolux, Liebherr, Samsung és Smeg termékei mind különlegesek a maguk nemében, döntse el mindenki maga, neki melyik tetszik a leginkább! Ízelítőként pár sor néhány résztvevőről:
Több mint dizájn – Electrolux EN3487AOO modell
Izgalmas megjelenés, lenyűgöző teljesítmény. Az Electrolux barna színű alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény 20 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy A energiaosztályú modell. A LED világítás gyönyörű, tiszta fehér fénybe öltözteti a hűtőteret, ami a ragyogó fény miatt olyan, mintha egy trendi butik kirakatát nézegetné: minden gusztusos és csábító. Ráadásul ebben a hűtőben sokáig megőrzik frissességüket az ételek.
A mesterszakácsok kincsesládája – AEG S83200CMM0 modell
Az AEG ProFreshPlusTM alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény olyan, mint a kincsesláda. Ami belekerül, sokáig megőrzi eredeti állapotát. Az élelmiszerek akár 7-10 napig megőrzik nedvesség- és vitamintartalmukat. Így mindig friss, zamatos, jó ízű alapanyagokból készítheti el kedvenc salátáját, vagy akár a különleges húsételeit.
Frissebb gondolkodás – Electrolux EN3487AOX modell
Amikor kiveszi a hűtőből az alapanyagokat, azt szeretné, hogy a lehető legfrissebbek legyenek. Mintha most szedte volna őket a kertben. Az Electrolux alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény a FreshPlus™ termékcsalád tagja, melynek hűtőterében 65-90% a páratartalom ezért akár az eper a saláta vagy a gomba is 3-5 nappal tovább marad friss.

 

A legtakarékosabb – Liebherr CBPesf4043 modell
Világelső szupertakarékos hűtő-fagyasztó kombináció a LIEBHERR-től, 130 kWh éves fogyasztással, a jelenlegi energiaárakkal számolva 5.500 Ft-ot jelent éves szinten. A kiemelkedő takarékosság mellett a garantált frissesség és felhasználó-barátság is fontos szempont a hűtés specialistájának termékeinél. Nem csak a dizájn, a funkció is lehet divatteremtő.
A hűtődivat bemutató a hétvégi Konyhakiállításon tekinthető meg a Papp László Budapest Sportarénában, minden nap 10-18 óra között. www.konyhakiallitas.hu

 

Hozzászólások

comments

A szerző

Hasonló cikkek

Komment