5 dolog, ami nem hiányozhat egy legénylakásból

2013. Már. 28.

Egy legénylakás olyan bensőséges hely, ahol önmagad lehetsz, és szabadon élveztetheted az életet. Elég azonban egyetlen oda nem illő tárgy, és a férfias otthon hangulata összeomlik. Íme a legfontosabb berendezési tárgyak, melyek egyetlen menő legénylakásból sem hiányozhatnak!

Kávézóasztal
Egy divatos dohányzóasztal a nappalid éke lehet. A legjobb ha a minimalisták elvét követed, és beszerzel egy fekete, lehetőleg négyszögletes darabot. Ma már rengeteg olyan dohányzóasztal közül válogathatsz, mely mellőz minden sallangot, alap designt követ, éppen ezért sokoldalú. Az 50-es éveket idéző darabok nagyszerűen megállják helyüket bármilyen stílusú lakásban, egyszerűek, mégis látványosak.

Minibár
Egy fárasztó nap után nincs is jobb egy finom koktélnál. Egy igazi legénylakásból pedig nem hiányozhat egy divatos minibár. Ehhez már csak minishakerre, és néhány martinis pohár van szükség. Ez nem csak stílusossá, de elegánssá is varázsolja otthonunkat.

Living roomValami retro
Néhány old-school darab a konyháddal csodákat művelhet. Újíts be egy vintage stílusú kenyérpirítót, gyümölcscentrifugát, vagy turmixgépet, ezek nem csak praktikusak, de dekoratívak is. A polcokat hihetetlenül feldobja néhány retro palack, legyen akár kólás üveg, akár egy régi divatos ásványvíz márka.

Szobor
A szobrokkal kifejezetten izgalmassá teheted a legénylakást. Fontos azonban, hogy ügyelj az anyagra, a formára és a méretre, mert könnyedén ízléstelen hatást kelthet a nem megfelelően kiválasztott szobor. Műanyag helyett keresd a fém, a kő, vagy a fa alkotásokat és kerüld a túl feltűnő darabokat.

Hangulatvilágítás
A hangulatvilágítással nem csak otthonos környezetet teremthetsz, de egy randi során a romantika is azonnal beszivárog a lakásba. Ruházz be egy trendi álló, vagy asztali lámpára, a legjobb ha a fényerőt magad állíthatod rajta, mindezzel sokat javíthatsz a hangulaton.

Hozzászólások

comments

A szerző

Hasonló cikkek