A valaha volt legrosszabb csajozós dumák

2013. Már. 28.

Ismerkedni nem könnyű, ezt a nők is pontosan tudják. Ám ettől még nem megbocsátható, ha valami rémséges csajozós dumával próbálod meghódítani kiszemeltedet. Semmi stílus, semmi humor, csak az elcsépelt, röhejes szöveg. Íme a legrosszabb csajozó dumák, melyek hallatán minden nő fejvesztve menekül!

Az Így jártam anyátokkal című sorozatban már végighallgathattuk a béna ismerkedős szövegek top listáját. A valóságban azonban néhány pasi még ezeknél is sokkal rosszabb dumákkal próbálkozik.

1. Ezúton engedélyt adok neked arra, hogy felszedj engem!
A férfiak azt gondolják az önbizalom eredményre vezet. Azt azonban sokan elfelejtjük, hogy finom vonal húzódik az magabiztosság és az arrogancia között.

2. Elfelejtettem a telefonszámom, megkaphatom a tiédet?
Ez már egy ügyesebb próbálkozás, de hihetetlenül elcsépelt. A siker azon műlik, hogyan adják elő.

3.Vehetek neked inni valamit, vagy csak a pénzt adjam oda?
Az ilyen mondat, nem hogy szórakoztató, vagy humoros, hanem leginkább csak sértő, és azt sejteti, hogy egy ital áráért megveheted a nőket.

4. Hiszel a szerelemben első látásra? Vagy sétáljak el előtted még egyszer?
Legyünk őszinték. A legtöbb nő még mindig hisz a szerelemben első látásra, ám ez még náluk is kiveri a biztosítékot.

5. Ha hazáig követlek, befogadsz?
A férfiak szerint, ez a szöveg aranyos. A nők 90%-a pedig inkább ijesztőnek tartja.

6. Nem fájt, amikor leestél a mennyországból?
Ez a mondat egyetlen egyszer volt vicces. Még pedig akkor, amikor az mondta ezt, aki kitalálta.

7. Vállalkozó vagyok. Ma estére bevállallak!
Ez a duma még valószínűleg soha egyetlen nőnél sem jött be. Ha egy lány egy buliban úgy dönt megosztja a társaságát egy fiúval, akkor alapvető elvárás, hogy szeretné azt érezni, a férfi megtisztelve érzi magát, és egyenrangú félként tekint rá.

8. Tetszik a ruhád! Jól mutatna a hálószobám padlóján.
Egy bókkal indítani mindig jó ötlet. Ez a duma azonban jó példája annak, hogyan lehet elrontani egy beszélgetést. Egyik lány sem szereti ha szexuális tárgyként tekintenek rá.

Női szakasz
Persze, az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a nők sem túl kreatívak, ha lekoptatásról van szó, és ők is képesek durván nyomulni, de hasonlóan elmés szövegekkel is sokan próbálkoznak. Tulajdonképpen mindkét nemnek van még mit tanulnia ami az ismerkedést illeti, mindehhez azonban nem kell más csak egy kis gyakorlat és kreativitás.

Hozzászólások

comments

A szerző

Hasonló cikkek

Komment