Ezt árulja el rólad italválasztásod az első randin!

2013. Júl. 09.

Az első randin minden apróság fontos lehet a kapcsolat későbbi jövője szempontjából. Még az is, hogy ilyenkor mit rendelünk. Az, hogy milyen italt iszol az első találkozás alkalmával szinte mindent elmond rólad! Íme a legnépszerűbb italfajták, és üzenetük!

Sör

Ha valaki sört rendel, az számos dolgot jelenthet attól függően, hogy milyen fajtáról van szó. De általánosságban elmondható, hogy laza életszemlélet jellemez, a választás a randi partnered felé lehet negatív és pozitív kimenetelű is. Méghozzá azért, mert az első randin a sör azt jelenti, hogy az illető tesz a formalitásokra, és önmagát adja.

Bor

Legyen szó akár vörösborról, akár fehérről, kifinomult külsőt kölcsönöz rendelőjének, tökéletes biztonságos választás egy első randi során. Az itallal szinte kéz a kézben jár a romantikus hangulat, és egy kellemes beszélgetős este. A nők számára ez azt jelenti, hogy figyelsz a részletekre, ha pedig időt is szánsz annak, hogy a megfelelő bort válaszd ki, könnyen lenyűgözheted partnered.

Gin

A gin ivókról köztudott, hogy két lábbal állnak a földön, az életben való boldoguláshoz illetően realisták, értékelik a kényelmet és a biztonságot, a hosszú távú kapcsolatokat, a nők számára azt az üzenetet közvetíti ez az ital, hogy családcentrikus vagy.

Whisky

A nők szemében sokszor talán a legvonzóbb választás, mivel igencsak férfias ital hírében áll a Dallas óta. A whisky-t rendelő férfi nagy elvárásokkal bír, szeret erőt sugározni magáról, jó az ítélőképessége, és nagyobb élettapasztalattal rendelkezik.

Pálinka

A pálinka egyértelműen tiltó listán van az első randin, csak akkor érdemes ilyet rendelned, ha alkoholista képet akarsz magadról festeni, és szeretnéd elrémiszteni a lányt.

Hozzászólások

comments

A szerző

Hasonló cikkek