Mit utál egy nő?

2012. nov. 16.

Összegyűjtöttünk 3 olyan vakfoltot, amiről néha elfeledkezik a férfiember, pedig sok múlhat rajta. De ne egymást okítsuk, mert úgysem az számít. Most megtudhatod, mit gondolnak a nők – ez a lényeg!

 

A szőrzet karbantartása

Senki sem szeret „csubakka” fajzatokkal ágyba bújni, persze a dzsungel fetisiszták a kivételek, de ilyet találni manapság csak elvétve lehet. A nagy emancipáció – szerencsére – nemcsak a nőket érte utol az élet minden területén, hanem a férfiakat is saját igényességükben és megjelenésükben, amelyhez hozzá tartozik a testszőrzet kérdése, léte vagy nem léte is.  A szőrös férfiállat időtlen idők óta jelenti az alfahím fogalmát, viszont manapság a teljesen szőrtelen test egyre divatosabb, amely a modern, szépfiút testesíti meg.

Szeretnél ilyen sikítós pillanatokat? (Fotó: fotolia.com)


Rövid közvélemény-kutatásunkban a megkérdezett nők kb. fele-fele arányban gerjednek a szőrös, illetve csupasz testre. A csajok egyöntetűen állítják, hogy ízléstelen a háton lévő, már-már göndörödő fekete szőr. Tehát… bunda le! A lábak és karok szőrtelenítése a megkérdezettek legtöbbje számára egyenesen természetellenes, így itt abszolút a szőr a befutó. A mellszőrzet már kissé megosztóbb, hiszen van, aki vonzónak találja. A hónalj borotválása, illetve gyantázása manapság alapvető elvárás. Végezetül a legfontosabb a fanszőrzet. A teljes lecsupaszítást kedvelik a hölgyek, viszont nagyobb százalékban – saját szavammal élve – a „hancúrprém” legyen röviden és rendben, tisztán tartva.
Összességében talán a legfontosabb kulcsszó, amely kicsengett a vélemények mögül: Tisztaság! Tehát a nők számára nem a „lenni vagy nem lenni” a kérdés, hanem az, hogy legyen tiszta és ápolt.


Hajszerkezet

Akár randi akár a szürke hétköznapokról van szó a haj téma egyszerűen elkerülhetetlen. Egyenesen vicces, amikor egy-egy elaludt frizura kerül közszemle elé. Legyen hátul is szemetek! Ugyan fiúk, mennyi idő lenne a kósza tincsek ellen tenni… megmosod, megszárítod és kész is. (Maximum 10 perces művelet.)
Soha ne jelenj meg ápolatlan, rendezetlen sörénnyel! Nem azt mondjuk, hogy hetente kell járni fodrászhoz, de azért 2-3 hetente illik ellátogatni egy szalonba. Van még egy olyan dolog, amire jobb lesz, ha odafigyelsz, hiszen az ördög a részletekben rejlik és persze a nők ahhoz értenek a legjobban, hogy ezt megtalálják. A tarkón lévő kis kósza hajszálak. Hetente egyszer érdemes végig menni rajta hajvágóval, ha egyedül és kézitükör segítségével nem megy, akkor hívj egy havert, aki segítő jobbost nyújt neked.

 

Fogas kérdés

A fogakon, a nyelven, a szájüregben rengeteg baktérium található. A megfelelő szájhigiénia hiányában először lepedék rakódik le, majd fogkő keletkezik, ami egyszerűen csúnya látvány.  Az első randin pedig ez a visszataszító kép fogadja a csajt… hát, onnan már nehezen hozod vissza pozitív irányba a dolgot. Persze alapvető higiéniai követelmény a napi 2-3 fogmosás, de van, amikor elfelejti az ember, illetve a nagy rohanásban nem elég alapos a művelet végrehajtása. Na, erre találták ki a foglepedék jelző tablettákat.  Ezek gyümölcsízű rágótabletták, amelyek jelzik a foglepedék jelenlétét. Megfestik a foglepedéket és a fogtisztítás során kihagyott részeket, így a következő lépésben már teljesen tiszta, fehér mosollyal indulhatsz a találkára.

Egyáltalán nem nagy dolgok ezek, de érdemes megfogadnod, ha szeretnél női társaságot és nem csak egyedül, vagy állandóan a spanokkal otthon tévézni.

 

Részemről...


Szavazás állása

Loading ... Loading ...

 

 

Ha tetszett a cikk, itt a következő, a “Női szemmel” rovatban.

Hozzászólások

comments

A szerző

Hasonló cikkek

Komment