Tag Heuer Link Lady party Ördög Nórával

2012. nov. 26.

Ördög Nóra műsorvezetésével bemutatta a Tag Heuer óramárka legújabb, hölgyeknek szánt sorozatát, a Link Lady kollekciót. Arra voltunk kíváncsiak, mennyire fontos egy óra a megjelenés szempontjából és mit lehet elérni azzal, ha jó óránk van.

 

Szerb Gábor tulajdonos elárulta, hogy a Tag Heuer egyes órái attól olyan különlegesek, hogy az autókhoz hasonló módon szíjak gondoskodnak bennük a hajtásról, miközben ezek a hajszálnál is vékonyabbak. Kitért arra is, hogy az autóversenyzés és az óra márka története azért kapcsolódik össze olyan szorosan, mert már a 19. század végén is ezekkel az órákkal mérték a köridőket, talán sokan emlékeznek olyan későbbi videókra, amikor a csapatvezetők és a feleségek az akkori boxutcák falain lógtak, és nyomták a stoppert. A korábban családi óragyártóként működő Heuer éppen a kronográfok területén volt az egyik legjobb. Mindemellett svájci, tehát az óragyártás hazájában készülnek a TAG Heuer órái, 150 évnél több tapasztalattal.

Egy meglepő adat: „Magyarország valóban nem a Tag Heuer legnagyobb piaca, de az egy főre eső fogyasztást tekintve itt vásárolják a legtöbb órát Közép-Kelet-Európában.” – nyilatkozta Szerb Gábor. Mivel a luxus óramárkák piacát vezetik, úgy gondolta a Tag Heuer menedzsment is, hogy érdemes Magyarországon tartani a Link Lady női sorozat bemutatóját.

Hozzászólások

comments

A szerző

Hasonló cikkek

Komment