Mikor eljött a vég! – 5 jel, hogy közel a szakítás!

2012. nov. 25.

Mindegyikünk kapcsolatában eljön az a pont, amikor az ember felteszi a kérdést, menni vagy maradni, esetleg változtatni. Nagyon kevés nő szánja rá magát a változtatásra és a radikális lépésekre, inkább burkoltan, rejtett üzenetekkel próbálja tudatni, hogy valami nem stimmel. Rosszabbik esetben menekül attól, hogy ő hozzon döntést és arra játszik, kiprovokálja, hogy te dobd őt.

 

Honnan tudod, hogy gond van? A jelekből. Mert jelek mindig vannak, ezért érdemes figyelni őket. Most mutatunk öt gyakori jelet, amiből rájöhetsz, hogy közeleg a vég.

 

A minden baj szindróma

Én hősiesen bevallom, hogy vannak olyan napok, amikor nemhogy a pasimat, de saját magamat is kiborítom és egyszerűen elviselhetetlen vagyok. De jó esetben, ez 2 havonta egyszer fordul elő. Ha már az ilyesfajta kiborulás hetente többször jelentkezik a barátnődnél és kombinálja azzal, hogy minden tettedbe, szavadba beleköt és csak az elégedetlenség árad belőle akkor ideje a szembesítésnek. Úgy fest, eljött a vég!

Fotó: itardiusz – Fotolia.com

 

„Szükségem van egy kis levegőre”

Őskori kifogások jelennek meg a mindennapjaitokban… a fáj a fejem, szeretnék kicsit egyedül lenni és társai. Van, amikor mindkét félnek jól esik kicsit nyugiban elvonulni, átadni magunkat az édes semmittevésnek. Viszont amikor egyre kevesebb időt tölt veled és azt veszed észre párodon, hogy a mérleg nem a te javadra billen, akkor… Nagy az esélye, hogy eljött a vég!

Hiperérzékeny

Látszólag ok nélkül nagyon érzékennyé válik, és minden jelentéktelen megjegyzésed miatt megsértődik. Nem nevet többé a poénjaidon, pedig eddig azonnal kontrázott. Ha azt érzed, hogy nem tudsz olyat csinálni, amivel ne borítanád ki, akkor ott a baj már nem kevés. Valószínűleg eljött a vég!

No szex

Ezt a viselkedést sose értettem. Szexmegvonás… kinek jó, vagy miért? Én, mint nő se tartom jó taktikai húzásnak a fal felé fordulva sztrájkolni. Ezzel elérni valamit egy férfinél nem hinném, hogy lehet, maximum félrelép egy idő után. Abban az esetben, viszont amikor azt érzed, hogy a tűz kihunyt és nem vágyik rád, aztán újra meg újra elutasít, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy válság van. Sanszos, hogy eljött a vég!

Tudat alatt

Talán az egyik legrosszabb fázis, amikor a csaj metakommunikációjával próbál üzenni a saját tudta nélkül. Ilyen apró jelekre gondolok például: nem néz a szemedbe, szokatlanul csendben van –tudom, hogy ennek néha még örültök is. Akkor van igazán nagy gond, amikor lemondott az egész kapcsolatról. Ez azt jelenti, hogy a végstádiumba léptetek, akkor már nincs hiszti, nincs érzékenység, csak érzéketlenség és érdektelenség. Szinte bizonyos, hogy tényleg eljött a vég!

 

Ez az 5 intő jel nem feltétlenül jelzi kapcsolatotok végét, csak egyszerűen változásra sarkallnak. Ha a fentiek közül többet észlelsz barátnődön, üljetek le, és beszéljetek komolyan a kapcsolatotokról, hogy kinek és milyen változásra lenne szüksége. Ha ezt mégse sikerül kivitelezni, akkor bizony be kell látnod: eljött a vég!

 

Nálam ez így történik:


Szavazás állása

Loading ... Loading ...
Tetszett a cikk? Olvasd el a többi női szemmel cikket ide kattintva.

Hozzászólások

comments

A szerző

Hasonló cikkek

Komment