Megvan?! Hogyan tovább?

2012. nov. 20.

Sikerült megszerezned álmaid vagy éppen aktuális álmaid nőjét? Olvashatsz pár tippet, mivel tarthatod meg őt. Előző cikkünk után, tovább robog a Női szemmel rovat!

 

A pasik hajlamosak egy idő után úgymond beleülni a kapcsolatba. Megvolt a becserkészés, a vadászat, de egy pár hónap múlva mintha megnyugodnának a kedélyek és jön, a nem történik semmi fázis. Na, itt szoktátok elbaltázni az egészet. Nem, ismétlem, NEM lehet a hátsótokon ülni és várni azt a bizonyos sült galambot.

A női agy és lélek rendkívül bonyolult, ezt meg se kíséreljétek megérteni. Felesleges. Viszont van egy kulcsszó, a Figyelem, amit ha betartasz, nem lesz (olyan) nehéz dolgod.

TV előtti szunyókálás helyett szedd össze magad és légy kreatív – mint az elején. A lustaság hamar ellaposítja bármelyik kapcsolatot. (fotó: Diego Cervo – fotolia.com)

Írjatok közösen egy listát, hogy hova szeretnétek elmenni pl. kiállítás, wellness, jégkori stb. Ez a randicetli, már jó kiindulási pont, mert a csaj érzi, hogy foglalkozol vele- tehát figyelmes vagy-, mivel terveztél vele Közösen. Szóval, ha éppen van egy olyan hétvégétek, amikor unatkoztok, előkaparjátok ezt a kis programajánlót és már is nincs para, hogy „már megint itthon ülünk”.

Ne feledkezz meg az érintésekről! Itt kivételesen nem a szexről van szó, persze az is lényeges, de az jó esetben megy. Viszont hajlamosak vagytok elfeledkezni arról, hogy apró, gyengéd érintések a női léleknek nagyon kellemesek. Gondolok itt egy homlokra adott puszira, vagy egy „csak úgy” ölelésre, esetleg egy masszázs, ugye ez is milyen figyelmes…

A következő témakör az apró gesztusok. Itt előzetes ismeretekre, illetve tervezésre is szükség lehet! A virág örök klasszikus, biztos mondta, hogy melyik a kedvence, vagy láttad őt, hogy melyiket nézte a virágosnál. Minden nő örül, ha csak úgy virágot kap, aki azt mondja, hogy nem, az hazudik. A váratlan látogatás is mindig jól jön, hiszen meg volt beszélve, hogy ma nem tudtok találkozni, de te igenis akartál vele találkozni és időt szakítottál rá.

Ha a szerencsés fazonokhoz tartozol, akkor a barátnőd szokott sütni, főzni, esetleg finom vacsorával várni. Hidd el ő is figyelt rád, hogy mi lehet a kedvenc kajád vagy süteményed és nem véletlen, hogy azzal lepett meg. Neked is jól esett kedvessége, ha finomat tud főzni, ha nem, akkor maga a gesztus. Ezt úgy tudod viszonozni, ha elviszed kedvenc étteremébe. Nem, nem a mekibe és nem káefcébe! Ha a PRO kategóriába tartozol, akkor neked kell összeütnöd egy fogást, vagy sütsz egy kis palacsintát. (A mosogatást ne felejtsd el, ebben az esetben az is a te dolgod!)

Összefoglalva, akkor leszel Te boldog a kapcsolatotokban, ha a Nő is boldog. Ha ő nem az, akkor te se leszel az és tudod, hogy erről gondoskodni fog. Néha a tenyereteken kell hordozni a csajokat, így fogják érezni, hogy nők. Apró gesztusok, érintések, vacsora, virág lehet, nektek nem számít sokat, de nekünk igen és ettől fogunk ragyogni és titeket boldoggá tenni.

 

Most, hogy ezt a cikket elolvastam:


Szavazás állása

Loading ... Loading ...

 

 

Hozzászólások

comments

A szerző

Hasonló cikkek

Komment