Facebookon csajoznál?

2012. nov. 29.

A netes ismerkedés nagyon egyszerű, laza, és persze a bátortalanabb pasik kicsit merészebbek tudnak lenni. Kattogtatsz, megtetszik egy csaj profilképe, netán óvatlan volt a kicsike és több infót hagyott a nyilvánosságra? Bejelölöd…üzenet…és majd lesz valami. Vagy nem.

Évről évre reménykedem, hogy fejlődnek valamennyit a férfiak, de nem… Személy szerint ugyanazokat az üzeneteket, ajánlatokat kapom mindig a közösségi oldalakon, amivel az erősebbik nem próbálja becserkészni a női lelkeket. Oszlassuk el a szürke ködöt és lássunk pár tipikus klasszikus és lejárt próbálkozást.

 

Bökés/üzenet
Mi is ez a bökés dolog? Mit ér el vele az ember? Felhívja magára a figyelmet… de miért kell ehhez bökdösni, milyen visszaigazolást vártok ettől?(költői kérdés) Ennek kissé okosabb verziója az üzenet. Ez se egyszerű eset, mert ugyanazzal a „csini vagy, szívesen megismernélek” szöveggel jönni annyira unalmas és elcsépelt, hogy ebben az esetben ne csodálkozz, ha a csaj nem kapja be a horgot. Legyetek kreatívabbak! A legnagyobb baki, az epic fail kategória, helyesírási hibával csajozni. „A muszály voltam írni neked, mert annyira gyönyörű vagy” sablon nem jó, mert a muszáj az pontos J.
Kormányfogdosás
Nem pózolunk Maserati, BMW, Merci kormányt markolászva. Rendben van, hogy gyönyörű kocsik, de ha nem a tiéd ne villogj vele, ha meg mégis a tiéd mit gondolsz, milyen nők repülnek a 20 milkás árkategórián felüli kocsikra? Ezek után ne sírj, ha a csajszi a pénzedre utazik. Ezt a szituációt azzal tudom szemléltetni legjobban, amikor a csajok csöcsös képet raknak ki és utána megy a hiszti, hogy könnyűvérűnek nézik és trollok írogatnak a képei alá. Tehát a megoldás: ne profilképként villogj ezekkel a fotókkal, hanem készíts külön mappát, ahova rakhatod ezeket a képeket.
Pa-pa-pa-partyarc
Ő az, aki mindig minden bulin ott van, mert az a menő. Legyen szerda, csütörtök, péntek, szombat és ki ne hagyjuk, a vasárnapi afterről is kell kép. A pózolj hostess lányokkal, táncosokkal, celebekkel fotók elmaradhatatlan kellékek. Ilyenkor kicsit el kellene gondolkozni, hogy ha valaki ekkora társasági életet él, akkor miért nem tud összeszedni egy nőt. Egy „normálisat”, csak ki lehet szúrni a nagy-nagy társaságból és ebben az esetben nem kell faceboookon keresni becserkészhető egyedeket? Nemde?
Magánélethuszár
Idővonalán minden dokumentálva van. Mikor kivel, merre tartózkodott és természetesen ott milyen élményekkel gazdagodott. Korábbi hónapokra visszapörgetve láthatod, hogy 3 hónapja van túl a szakításon, ezt bölcs és drámai Paulo Coelho idézetek támasztják alá. Emellett nem szégyelli kommentekben megosztani milyen jó szabadnak vagy mennyire vágyik egy társra. Megoldás: a bizalmasabb infókat csak közeli ismerőseiddel oszd meg és így nem lesz közszemlén az összes magánéleti problémád.

 

Pár példa arra, ami nem működött:

A maga sem tudja, pontosan mit szeretne:

[box] szia A! Kicsit mindig bajban van az ember, miről is írjon egy első, amolyan bemutatkozó, indító levélben, de legegyszerűbb belevágni a közepébe. A “szia van kedved megismerkedni” és a hasonló idétlen dumát kihagynám, elég sablonos… Nem ismerjük egymást, ne is törd a fejed rajta, hogy ki lehetek. Képeid alapján nagyon megtetszettél mivel attraktív vagy és szeretném megtudni, hogy a külső szépséged tükrözi-e a belsőd is így ragaszkodom ahhoz, hogy találkozzunk és megismerjük egymást. Úgyhogy örömmel venném, ha írnál magadról pár sort. Ha látsz bennem fantáziát, akkor írj egy időpontot, ha nem akkor azt is közöld. Jó-jó tudom ez így nagyon sablonos, de a netes ismerkedés során – mivel nem látjuk egymást élőben – nem igazán kínálkozik, olyan helyzet, ami alkalmat adna a beszélgetés megindítására, úgyhogy maradt ez a sablon formula….. kíváncsian várom a válaszod Puszil *** [/box]

 

A “gavallér”:

[box] sziaa Gyönyörű vagy! Szívesen támogatnálak! Üdv *** [/box]

 

A visszafogott:

[box] Szia A, Először is, ne haragudj, hogy ismeretlenként írok Neked. Kitalálhatnék számtalan dolgot, hogy miért teszem, de ehelyett egyszerűen leírnám a valós okát. Valahogy a lapodra keveredtem, s az az egy kis kép, ami látható Rólad, eléggé imponáló… Tetszetős… Ennyit szerettem volna csak leírni, kérlek ne értsd félre, főleg, ha esetleg boldog párkapcsolatban élsz, de ki tudja, lehet, hogy ezen a szép nyári estén okoz egy kis örömöt ez a pár sor, még ha ismeretlentől is származik… [/box]

 

A közösségi oldalon ismerkedés számomra:


Szavazás állása

Loading ... Loading ...

 

 

Ha tetszett a cikk, itt elolvashatod a többi “női szemmel” cikkünket.

 

 

 

 

Hozzászólások

comments

A szerző

Hasonló cikkek

Komment