Világhírű topmodell a Mercedes -Benz fotósorozatán

2013. jan. 28.

A hamarosan kizárólag Kecskeméten készülő Mercedes-Benz CLA közös fotósorozaton és kisfilmben szerepel Karlie Kloss világhírű amerikai topmodellel. A fotókat Jefferson Hack iránymutatásai alapján a szintén világszerte ismert Ryan McGinley készítette, hogy a 2013-as Mercedes-Benz Berlin Fashion Week kulcsmotívumaként szerepeljenek. A berlini divathét egyben a világszínvonalú stílusforradalmár, a CLA világpremierjeként is szolgált. Az új kecskeméti Mercedes-Benz áprilistól érhető el a hazai márkakereskedésekben. 

Az elbűvölő szépség egyhelyben áll, miközben impozáns tájkép veszi körül, és sötét felhők vészjóslóan gyülekeznek mögötte: a hölgynek két kifejező és erőteljes társa van – egy fehér ló és az új, Magyarországon készülő Mercedes-Benz CLA. A feltűnő reportázsáról ismertté vált amerikai fotográfus, Ryan McGinley munkája során az esztétikum fejlődésének jeleit keresi, ami gyakran a természet és a természetes szépség tökéletes kölcsönhatása révén jelenik meg.

A 2013-as őszi-téli, „Untamed” („Megszelídíthetetlen”) című fotósorozat a legfrissebb tagja a szemet gyönyörködtető vizuális kulcsmotívumoknak, melyek a Mercedes-Benz design és a stílus fogalmának egyedülállóan közös jellemzőit ünneplik. A korábbi évek során látható volt Nick Knight sorozatán a Gareth Pugh-t viselő Julia Stegner és a Mercedes-Benz SLS AMG, míg Miles Aldridge a látványos Philip Treacy kalapot viselő Milla Jovovich-ot és az E-osztály Cabriót fotózta. Craig McDean és David James az új CLS-t és Karolina Kurkovát örökítette meg, Terry Richardson pedig Jessica Stamet az új generációs A-osztály koncepció változatának tetején kapta lencsevégre. Két évvel ezelőtt Alex Prager munkájában Lara Stone és az SL Roadster jelent meg, tavaly pedig Joan Smalls állt modellt Mario Testino számára a Mercedes-Benz CLS Shooting Brake-kel.

Hozzászólások

comments

A szerző

Hasonló cikkek

Komment