Új Démonok Sopronban

2012. okt. 15.

Mondhatni, hagyománnyá vált már, hogy a Heineken Hungária az elmúlt években élen jár az innovációk bevezetésében. Idén ősszel a Soproni márka újabb, kategóriateremtő újdonsággal lép piacra: két különleges, minőségi sörkülönlegességet kínálnak a fogyasztóknak. A Soproni Démon újdonsága meggy és szilva ízben, limitált mennyiségben, korlátozott ideig kapható országszerte.

 

A Soproni Meggy Démon és Soproni Szilva Démon olyan sörkülönlegességek, amelyek egyedisége különleges gyümölcsös aromájukban és mélybarna színükben rejlik, amely a minőségi barna alapsörnek, a Soproni Fekete Démonnak köszönhető. A két újdonság a testes, minőségi sör, illetve az újdonságokra nyitott fogyasztók kedvence lesz a téli időszakban.

A Soproni korábbi ízesített söreitől eltérően az új Démon a hagyományos söröknél megszokott alkoholtartalommal rendelkezik – a Soproni Szilva Démon 4,7 %-kal, míg a Soproni Meggy Démon 4%-kal  – így nem a radler szegmensbe, hanem egy Magyarországon még nem gyártott kategóriába tartozik. A termék nem sziruppal, hanem valódi gyümölcsből készült gyümölcsitallal készült, így a limitált időszak söre minőségi barna sör és természetes meggy- és szilvaital egyesítéséből született. Nemcsak újdonság, hanem valódi ínyencség is.

Az új, ízesített Démonok csomagolása is a termékek magas minőségét hangsúlyozza: az alapsörhöz, a Soproni Fekete Démonhoz hasonlóan a palackokon metalizált címkét találunk.  Az új Démonok 0.5 literes dobozban és palackban érhetőek el.

 

Hozzászólások

comments

A szerző

Hasonló cikkek

Komment