II. Karts & Girls party

2013. jún. 04.

A tökéletes buli receptje a zsebünkben lapul. A CarsAndGirls.hu és a Karting Promotion összemixelt nektek mindent, ami egy őrült bulihoz kell; lesznek bitang erős gokartok, gyönyörű tuning- és épített drift autók, tempós pálya, pörgős zene… Nos? A hozzávalók rendben vannak?

A múlt évi Karts & Girls Party sikerén felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy partnerünkkel, a bulinak helyt adó Karting Promotionnal kézen fogva ismét átadjuk a terepet a száguldás, az adrenalin, és persze a gyönyörű hölgyek szerelmeseinek.

Bulira fel, jöjjön hát a Karts & Girls party 2. felvonása! 2013. június 7-én 16 órától mindenkit sok szeretettel várunk a WestEnd City Center “C” szintjén.

A programok is igazi csemegék lesznek, melyek közül néhányat elárulunk nektek. A pálya körül tuning verdákat és a Drifting.hu drift versenyzőinek profi versenyautóit állítjuk ki. Fantasztikus stunt bemutatóval készül a partira Gergely Sanyi. Aki elég bátor, az versenyezhet a drifterek ellen a gokart pályán. No és persze ne feledkezzünk meg a gyengébbik nemről sem. Rengeteg csinos hölgy, többek között az ILMS szépségverseny elődöntős lányai jelezték, hogy velünk tartanak ezen az őrült bulin, így nekik külön futamot rendezünk majd. Csodáljátok meg őket a pályán, majd fotózkodjatok velük a pálya mellett. 😉

Külön versenyt szervezünk a hölgyek mellett a média képviselőinek. És hogy igazán autós-csajos legyen a party, a zenét egy gyönyörű hölgy, Edo Denova szolgáltatja majd.

Ez még mindig nem elég az őrületből? Akkor jöjjön az igazi durranás: driftelés gokarttal. Ehhez az izgalmas mókához nem kell semmi más, mint pár erős gokart, egy vizes pálya és pár profi versenyző. A látvány és a tempó garantálja a késő éjjeli adrenalin-löketet.

A rendezvényre a belépés díjtalan, hölgyeknek a gokartozást féláron biztosítjuk. (Uraknak a gokartozást normál árszabás szerint biztosítjuk. Erről bővebben a www.kartingpromotion.hu oldalon olvashattok, míg a rendezvényről a friss információkat a http://www.carsandgirls.hu oldalon találjátok majd meg.)

Kedvcsinálónak az I. Karts & Girls party képekben:

http://www.carsandgirls.hu/cars_and_girls.php?mod=gallery&GalleryID=1447&m=4

 

Időterv(ezet):

  • · 17:00-18:00 gokartozás a sajtó képviselői számára
  • · 18:00-18:30 fürdőruha bemutató
  • · 18:30-19:00 Gergely Sanyi stuntrider showja
  • · 19:00-20:00 hölgyeké a pálya – főszerepben a Lotus Ladies Cup versenyzői és az ILMS szépségverseny hölgyei
  • · 20:00-21:00 drifterek a szurkolók ellen
  • · 21:00-23:00 szabad gokartozás mindenki számára
  • · 23:00-24:00 driftelés gokarttal profi drift versenyzők által, fellocsolt pályán

Hozzászólások

comments

A szerző

Hasonló cikkek