Biatorbágyon rajzanak a Bogarasok április 6-án

2013. ápr. 02.

Változatos stílusú, de minden szempontból divatos Volkswagen bogarak lepik el a biatorbágyi outletet 2013. április 6-án. A 22. tavaszi rajzásra 5-600 bogárhátú autót várnak a szervezők, akik jelmez- és szépségversenyt is rendeznek a járműveknek és tulajdonosaiknak.

Nem csak fanatikusoknak szól a Volkswagen bogarak tavaszi rajzása, amelyet idén 22. alkalommal rendeznek meg új helyszínen, a Budapest melletti Premier Outlet Centerben. A „környezetváltozás” nem titkolt célja, hogy igazi családi programmá alakuljon a hagyományos évenkénti találkozó, ahol a gyerekek és a „kevésbé bogaras” felnőttek is eltölthetnek egy napot a szabadban.

A különleges autóknak és tulajdonosaiknak szervezett VW jelmez- és szépségverseny, autós ügyességi verseny és alkatrészbörze mellett ezért egész nap gyerekprogramok és kedvezményes vásárlási lehetőség várja a családokat.

A szervező Magyarországi Bogarasok Klubja áprilisban még egy különc hobbiautós eseményt tart a centerben, 27-én ugyanis a különleges szépségű veterán járművek vonulnak fel az Oldtimer Premier keretében.

Hozzászólások

comments

A szerző

Hasonló cikkek