De Niro és a para

2012. nov. 07.

A gyilkos médium (12e) című moziban Robert de Niro médiumként jelenik meg, majd mindent megtesz azért, hogy megnehezítse az áltudományos látnokok és gyógyítók lebuktatóinak dolgát. Az izgalmas thriller november végén kerül a hazai mozikba.

De Niron kívül szerepet kapott még a filmben Sigourney Weaver, Cillian Murphy és Elizabeth Olsen, a rendezője pedig Rodrigo Cortes.

A film tartalma:
A paranormális jelenségeknek beállított szemfényvesztések után nyomozó Dr. Margaret Matheson és a fiatal asszisztensét jelentő Tom Buckley azzal a szándékkal kutatják a különféle természetfeletti eseményeket, hogy lerántsák a leplet a háttérben álló csalásról. Simon Silver, a legendás vak médium harminc évig tartó, rejtélyes távolléte után újra a figyelem középpontjába kerül, és alapos fejtörésre készteti az ortodox tudomány híveit valamint a hivatásos szkeptikusokat egyaránt. Tom egyre megszállottabban érdeklődik Silver iránt, akinek mágneses ereje az újabb és újabb megmagyarázhatatlan események szaporodásával fokozódik. Miközben az asszisztens közelebb kerül a médiumhoz, a feszültség egyre csak nő, és az idő előrehaladtával Tom világnézete gyökeres változáson megy keresztül.

 

A gyilkos médium (12e) – előzetes:

Hozzászólások

comments

A szerző